İSTANBUL / ZEYTİNBURNU - Dr. Reşit Galip İlkokulu

Dr. Reşit Galip İlkokulu

VELİEFENDİ MAH. 114. SK. NO 5/2 İÇ KAPI NO 1 ZEYTİNBURNU / İSTANBUL
Vizyon
Zamanın gereklerine cevap verebilen çevresinin sosyal merkezi olarak tercih edilen bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Milli Eğitimin temel hedefleri doğrultusunda vatana millete faydalı insanlık sevgisini temel felsefe edinen; düşünen, sorgulayan, araştıran, çalışkan bireyler yetiştirmek.
Sportif,kültürel ve proje yarışmalarında çeşitli başarılarımız bulunmaktadır.
Öğretim Şekli :İKİLİ
SABAH 08:00-12:50 ÖĞLE 13:10-18:00
DOĞAL GAZ
Ulaşım
93T,93M,93 VE 93C NUMARALI OTOBÜSLERLE BEŞTELSİZ DURAĞINDA İNEREK , KABATAŞ-BAĞCILAR TRAMVAYIYLA AKŞEMSETTİN YA DA MİTHATPAŞA DURAĞINDA İNEREK OKULUMUZA GELEBİLİRSİNİZ.AYRICA BAKIRKÖY VE CEVİZLİBAĞ MİNİBÜSLERİ OKULUMUZA YAKIN GÜZERGAHTAN GEÇMEKTEDİR.
VELİEFENDİ M. 114 S. NO:5 ZEYTİNBURNU
İLÇE MERKEZİNDE
Sportif Etkinlikler
Mangala turnuvası Santranç turnuvası Futbol turnuvası Masa Tenisi turnuvası Fiziksel Etkinlikler turnuvası Geleneksel Çocuk Oyunları turnuvası
Proje Çalışmaları
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulda İngilizce öğretimi ile ilgili Malta´da Dil Kursu AB Projesi Başvuru aşamasında.